jueves, 19 de abril de 2018

55.-PROTAGONISTES: SOM GENIALS!

PROTAGONISTES: SOM GENIALS



La Cristina la mama de la Gal.la ha vingut aquesta setmana a la classe a portar-nos unes fotos ben divertides de la Gal.la. Amb aquestes la Gal.la ha explicat als seus amics i amigues tot allò que li agrada molt, com ara, les llaminadures!
Un cop ens han ensenyat totes les fotos hem fet una massa que s'estirava i semblava plastilina. S'ho han passat genial! Gràcies Cristina per compartir la tarda amb els cavallets de mar! 


54.- PROTAGONISTES: SOM GENIALS!

PROTAGONISTES: SOM GENIALS!!





Fa uns dies van venir a passar la tarda amb nosaltres els pares de la Elna. La Elna volia explicar-nos moltíssimes de les coses que li agrada fer. Ens van ensenyar fotos de quan era molt i molt petita, en els gronxadors...també va voler posar-nos una cançó que li agrada moltsíssim.
En acabar, ella i els seus pares van ajudar a tots ls nens i nenes de la classe dels Cavalletts de mar a fer un potet de sal de colors. Van quedar tots preciosos! Gràcies per la vostra participació!

jueves, 5 de abril de 2018

53.-PROTAGONISTES: SOM GENIALS!

PROTAGONISTES: SOM GENIALS!!







L'altre dia ens van visitar els papes de la Júlia a la classe. També els acompanyava la Martina, la germana gran de la Júlia.
La Júlia va ensenyar i explicar als seus companys/es unes fotos ben divertides. Després, ella i la Martina van representar el conte de la Rateta que escombrava l'escaleta. Ho van fer genial!!! Un cop van haver representat el conte, van regalar a cada nen/a un ratolinet molt bonic.
Moltíssimes gràcies per passar la tarda amb nosaltres!





 
Els Barrufets Blogger Template by Ipietoon Blogger Template